Whoever said money doesn't buy happiness never bought underwear

Självklart blev jag jätteglad när jag fick veta att min älskade värdfamilj kommer på besök till Sverige i juni. Att återförenas på flygplatsen är mitt favorite moment, ni vet att få stå spänd och vänta för att sen ha kram- och skrattkalas. Men det näst bästa med besök från USA är för mig att få klicka sig in på Victoria's secret hemsida och beställa underkläder för dom att ta med sig. Och nej det spelar ingen roll att jag fick med mig 15 rosa påsar hem när jag var där för en månad sen, underkläder för mig är ingenting jag någonsin tvekar över. 
När jag var inne på Twilfit nyligen insåg jag dock att jag inte handlat en bh i Sverige på över tre år, visste inte ens min svenska storlek. Hur lyckligt lottad är man inte som har en hel underklädeslåda som bara innehåller bh:ar från VS? #feelingblessed
They're just so perfectly sexy, classy and comfy! 
Förutom underkläder får värdfamiljen också se till att få med sig amerikanska tamponger och lite saknat snacks, sen är jag nöjd! 
 
På tal om underkläder, (haha I just can't stop talking about it) så har min favorit-vardags-kul grej på senaste tiden blivit att springa runt med underkläder till musik hemma så fort jag får chansen, vilket är ungefär varje morgon och kväll efter duschen och under frukosten! Jag har kommit över att vårt hus ligger precis på kanten intill en gångväg där alla går till bussen och ser in, får väll bara hoppas att min lycka smittar av sig. Det är en riktig confidence booster och en kick ass way to start off the day!
 

RSS 2.0